Podaj poprawne dane

Menu

Menu naszej restauracji stanowi połączenie klasycznych dań kuchni europejskiej i polskiej z potrawami charakterystycznymi dla tradycji kulinarnej regionu, które szef kuchni i jego doświadczony zespół z mistrzowską precyzją łączą w pieszczącą zmysły, kunsztowną kompozycję smaków. Bazą wszystkich dań, które na lśniącej bielą zastawie prezentują się równie wspaniale, jak smakują, są świeże produkty najwyższej jakości, w miarę możliwości pochodzące od lokalnych producentów, z okolicznych gospodarstw wiejskich i własnego, przypałacowego ogrodu. 

Specjalnością restauracji są dziczyzna, ryby, grzyby i owoce leśne pochodzące z ekologicznie czystych lasów i jezior Borów Tucholskich, które w rękach naszych kucharzy zamieniają się w dania tak wyrafinowane, że z łatwością spełniają oczekiwania najbardziej nawet wymagających koneserów. Dania a la carte zmieniają się wraz z porami roku, pozwalając gościom udać się w cudowną kulinarną podróż, której cel zawsze będzie dla podniebienia miłym zaskoczeniem. 

 

 

Kuchnia Pałacu Wiosna/Lato – Menu
Kuchnia Pałacu - Menu dla Dzieci
Kuchnia Pałacu – Karta Win

 

 

Newsletter

i odbierz rabat

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, dzięki którym informacje są przechowywane na Twoim komputerze. Pliki cookies umożliwiają prawidłowe działanie strony i ułatwiają korzystanie z witryny, pokazując nam, jakie informacje są poszukiwane przez Użytkowników. Pozostawanie na tej stronie oznacza wyrażenie zgody na wykorzystywanie plików cookie. Dowiedz się więcej o polityce plików cookie.
Close